[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4286: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4287: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4288: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3493)
www.thegreeneschool.org • View topic - Володимир Швед - відомий бізнесмен

Володимир Швед - відомий бізнесмен

Arrange for the sharing of rides here.

Володимир Швед - відомий бізнесмен

Postby VolodimirtoShved » Thu Dec 20, 2018 10:57 am

http://saomos.news/forum/user/1957/


Часто згвалтування відбувається своїми людьми. Є штамп: «невідомий вискакує з-за кущів в глухий алеї і, погрожуючи зброєю, гвалтує». Тому як згвалтування знайомим на побаченні не встановлюється в такий штамп, то і не розглядається як насильство. Насправді ж сутність правопорушення буде залишатися однаковою: нав'язування до сексуального акту здійснюється всупереч волі і розташуванню жінки, а які конкретно взаємини об'єднували раніше злочинця і жертву насильства - містить не головне значення і не збавляє небезпеки скоєного.
Між іншим, для тих, хто сумнівається в праві леді сказати "ні" в КК РФ є кримінальна стаття "За зґвалтування". За це термін від 3 до 7 років. А за зґвалтування неповнолітньої чи групове згвалтування - від 5 до 15 років. За насильство, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а в однаковій мірі за згвалтування малолітньої, - від 8 до 15 років з посиланням на строк від 2 до 5 років або без посилання.

http://kipov.ru/forum/user/28518/
http://stupino.ru/forum/user/439/

Переважна більшість громадян помиляється на рахунок того, що в суспільстві їх товаришів, партнерів або інших чоловіків в їх обстановці не буває ґвалтівніков, однак це, як не сумно, абсолютно інакше.
Володимир Швед - розповідає про згвалтування, що ґвалтівнік може має можливість приступити пропадати і нічим не виділятися.



http://molzhaninovskievesti.rossia.news ... user/3855/
http://sferrum.by/communication/forum/user/271/


Природно, ненавмисне знайомство просто на вулиці може стати хорошою долею двох людей, просто цікавою зустріччю.Але, товаришуючи з незнайомцем таким чином, не варто забувати: ви дуже сприяєте ймовірного агресору здійснення його бажань. Притому всюди відому думку, нібито ґвалтівнік жадає догодити своє фізіологічне бажання, пристрасть, як правило не відповідає достовірності. В основному, в основі бажання заволодіти слабким - всепоглинаюче, незадоволене прагнення панувати над тілом і відчуттями іншого. Часто тільки лиш для того, щоб розрахуватися за знищення і біль, які сам колись відчував. Насилування для такого - найбільш доступний спосіб відчути себе хоча на мить володарем і звільнитися від почуття неповноцінності. А щодо пристрасті ... Яка вже тут пристрасть, якщо перед тобою істота, пронизане страхом і ненавистю, що чинить опір всіма своїми незначними силами або скуте оціпенінням шоку?
Чи можливо дізнатися злочинця «по обличчю»?
Любі жінки! Куди б ви не поспішали, як би не стало пізно на вулиці, мокро, холодно, що не сідаєте відразу ж в машину до незнайомців. Гальмівний на кілька миттєвостей і прикиньте: «Чи потрібно вам зараз наражатися на небезпеку? Адекватний людина в машині? Один він в машині? З якою метою він прийняв рішення вас підвезти? »(Ним керує бажання заробити коштів, просто-напросто надати допомогу чи щось ще?) В разі, якщо ви на пару миттєвостей загальмує розцінити стан справ, все це можна« прочитати »і з машини, і з особи водія. І ще: спробуйте зафіксувати номер автомобіля, модель, колір і відразу ж зробіть дзвінок рідним. Розповідайте, що вас запропонували підвезти, у вас все в порядку. Дайте зрозуміти можливого злочинця, що ви не самотня.


https://gavriliada.com/seksolog-biznesm ... ltuvannja/
кримiнал нету
VolodimirtoShved
 
Posts: 2
Joined: Thu Dec 20, 2018 10:53 am
Location: кримiнал

Return to Carpooling

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 113 guests

cron